måndag 11 april 2011

Underbara vår

Hallojsan

I skrivandes stund är det hela 16 grader varmt och solen skiner, barnen är ute och leker och maken är ute och provar nya motorcykeln. Själv har jag suttit på altanen med hundarna och druckit mitt kvällskaffe. 
Underbara vår!

Jag har också haft en otroligt bra dag på jobbet, visserligen med många barn men va gör det när kollegorna är glada och problemen blir till möjligheter. Att man får vara ute mycket gör verkligen ingenting sådana här dagar.

Det blev inte så mycket virkat denna helg men jag har i alla fall virkat ännu en Påskhare med godisgömma.


Han har ännu inte fått några detaljer och jag tror jag väntar med det tills den sista är virkad. Jag tänker sedan aldrig mer virka en Påskhare! Jo, kanske, men sååååå tråkigt att göra samma sak hela tiden när det finns så många andra saker jag vill prova på. Men snart är det påsk och då måste de vara klara.

Det har tyvärr inte blivit någonting mer virkat på min Bock men jag hoppas kunna sitta på syrrans altan hela påsken och bara virka och bli uppassad! 
Känner jag henne rätt så kommer min önskan att falla in.

Ha de så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...