söndag 3 april 2011

Söndag

Inte har jag virkat i dag heller. Syster yster har åkt hem tråkigt nog. Hon har varit så snäll och tagit hand om sin syster denna helg. Jag är fortfarande hängig, snorig, ont i hela kroppen och hostar så det känns som om lungorna ska hoppa ur. Men, jobb blir det i morgon i alla fall, vi får helt enkel se hur det går, förhoppningsvis känns det mycket bättre i morgon bitti. Det har ju hållit på snart en vecka.

Jag har ändå ett litet pics att bjuda på, då jag har virkat ytterligare en liten påskhare tidigare i veckan:


Denna gång gjorde jag öronen lite annorlunda. Den har heller inte fått några detaljer eftersom jag inte kan bestämma mig för vad den ska ha för något. En blomma? En rosett? Ett hjärta? Eller han kanske ska ha ett litet påskägg i knät? Ja vi får se vad det blir sedan. Nu har jag i alla fall bara två kvar att virka, men bara två veckor kvar att fixa det på. Det är ju snart påsk.... tiden bara rinner iväg.

Ha de så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...