fredag 1 april 2011

Lilla My

Halloj

På eftermiddagarna, efter dusch, Ginseng, några alvedon och en Barocca Boost, så känner jag mig ganska pigg faktiskt. Virknålen har åkt fram och jag har virkat denna underbara lilla My.Hon är ju yttepytte liten, snacka om LILLA My. Mönstret är från Crochetamigurumi och jag förstod aldrig att hon var så liten. Men den gick fort att virka i alla fall, och inte så pillig som den ser ut att vara. 
Snart kommer syster yster, hon struntade i att jag var sjuk... så jag har bestämt att hon minsann får ta hand om mig i helgen och ta hand om lill Kråkans kalas imorgon. Tror ni att hon åker hem redan i morgon bitti? Hehehehe.

Ha en fortsatt trevlig fredag

4 kommentarer:

 1. Gud så söt.. Jag älskar Lilla my.. Min dotter kan konsten att se ut som Lilla My!
  Ha en underbar helg..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stilig lille My! Hun er kul!!

  SvaraRadera
 3. Så söt hon är Lilla MY!

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 4. Lilla My är bara för söt:) Har också virkat en för länge sen:)

  http://dagenskreativa.blogg.se/2010/january/liten-envis.html#comment

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...