onsdag 27 april 2011

Hjärtekatten

Hallojsan

Mitt nästa projekt blir att göra en insats för Hjärtekatten.
Kanske det finaste jag kan tänka mig att virka.

Det är två virkfantaster som  vill försöka få ihop 100 katter att ge till hjärtsjuka barn som minne av sin tid på sjukhuset.  Med tanke på alla snälla virkare här ute på webben, alla bloggar jag läser och följer, så är gissningen att de får fler. Jag tänker bidra med mina kunskaper.

Läs mer på deras hemsida.

Så här ser orginalkatten ut:


Jag kommer att virka min första katt av garner jag redan har, får se vilka färger den blir, i väntan på garn jag ska beställa för att virka åtminstone två till. Jag har inte kollat på mönstret ännu, men den ser både rolig och relativt enkel att virka.

Kan du virka bara lite så tveka inte att göra en insats du med.
Hur det går för mina katter kan du läsa om här på bloggen med etikett Hjärtekatten.

Ha de så gott!

1 kommentar:

  1. Visst är det ett bra initiativ! :) Jag håller också på och virkar hjärtekatter - det är ett rätt så enkelt mönster, så det går fort.

    Jag tänkte ge ett litet sent svar på en av dina kommentarer... Det är en sköldpadda från Mias bok på fotot bakom ugglorna, jag har bloggat om den tidigare och den finns på länken: http://pyssligasara.blogspot.com/2011/02/skoldpaddor.html om du är nyfiken på att titta. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...