måndag 25 april 2011

Hemma igen

Hallojsan
Då var vi hemma igen efter en massa god mat och uppassning hemma hos syster yster. Alltid lika skönt att åka dit och bli uppassad. Till min stora förtret har jag inte virkat någonting på hela helgen. Det känns konstigt att jag har kunnat slappna av så totalt utan att hålla en virkning i min famn.

Det har dock blivit många och långa promenader i skogen och på öppna fält, vi har klättrat i berg och i träd, trampat i sumpmark.... allt för att leta reda på små plastburkar som man får skriva sitt namn i. Detta nöje kan ni läsa mer om på www.geocaching.se. Egentligen förstår jag inte spänningen och förtjusningen i att leta reda på dessa plastburkar, men jag tycker det är så roligt. Sedan ger det en massa bonus, det är något vi gör tillsammans i familjen, man får vara ute och man får se och veta om en massa platser man annars bara går förbi.

Nu blir det ett par timmars jobb innan nästa "caching" runda går av stapeln.

Ha en fortsatt trevlig annandag påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...