fredag 15 april 2011

Hästvarelse

Hallojsan

Nu är jag färdig med hästvarelsen från Jannas amigurumisar.


Den ser fortfarande konstig ut, men jag kan ju glädjas åt att jag har utvecklats i mitt virkande av amigurumisar. Här ser ni min första hästvarelse. Det var den första amigurumi jag virkade efter det att jag gjorde sagan om Petter och hans fyra getter.

Så ingenting ont som inte har någonting gott med sig.

Denna hästvarelse ska bli en present i ett påskägg till en av flickornas kusiner. Hennes lillasyster ska få mini Lubbe, men vad ger man en 12-årig pojke om man vill ge någonting virkat?
Jag är desperat efter förslag då flickorna åker redan på måndag, så har du ett förslag skriv det gärna i kommentarerna.

Ha de så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...