tisdag 12 april 2011

Häst, hund eller en gris?

Hallojsan

Jag blir alltid så förundrad över hur en liten amigurumi kan se ut som ingenting eller som någonting helt annat än vad slutresultatet sedan kommer att bli. 
Detta ska bli en liten häst:


Men visst ser det ut som en hund? Eller som lill Kråkan sa: Det ser ju ut som en vit gris! Jag blir alltid lika imponerad över de som konstruerar alla mönster. Hade jag utformat detta mönster och kommit så här långt och tänkt mig en häst i slutändan hade jag kastat varelsen lång väg och sagt en hel del fula ord på vägen. En stor eloge till alla därute som har tålamod att slutföra alla fina mönster. Jag kan förstå de som tar en liten summa för mönsterna för det ligger ofta massor av timmar bakom.

Ha det så gott

3 kommentarer:

 1. Vad fin den är hittills:). Jag tycker att det syns att det ska bli en häst. Längtar tills man får se färdigt resultat:).
  Kram Emmy

  SvaraRadera
 2. Nu är tävlingen avgjord! Livet kom emellan igår, men nu har jag och ungarna haft dragning!

  http://virkaholic.blogspot.com/2011/04/winner.html

  SvaraRadera
 3. Precis vad jag också tänkte när jag gjorde min första älg :)

  Mycket fint du har gjort!

  Kram Sari

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...