lördag 30 april 2011

För många projekt igång

Hallojsan

Ja, nu har jag nog alldeles för många projekt igång samtidigt så det känns som om jag aldrig blir färdig med någonting.

Först har jag denna som ska bli Super Mario:


Alla delar är virkade utom näsan upptäckte jag nu när jag plockade fram dem. Så det är princip bara montering och detaljer kvar på den. 
Så Anna-Karin, om du läser detta, så hinner jag nog med en liten Luigi också innan juni.

Så har vi Hjärtekatten. Jag bestämde mig för att inte börja på den förrän Mario var klar, meeeeeeen.... inte kunde jag låta bli så ett huvud har det blivit:


Jag har dessutom precis skickat iväg ett mail där jag erbjuder mig att virka 5 till.... men det ska nog gå bra. Katten är ett riktigt bra och välskrivet mönster som är enkelt att följa, så när jag väl sätter igång på allvar så blir det nog fart i virknålen.

Så har vi då min kära lilla Bocken Bruse:


Ingen förändring sedan jag visade den sist..... Men jag har kommit på att det här med att göra ett eget mönster är nog inte min lilla grej. Jag har inte tålamod så det räcker. Fast denna ska bli färdig, men kanske inte just nu.

Så har vi det här lilla projektet:


Det är nästan pinsamt.... men jag har ingen aning om vad det ska blir för något. Hittade den längst nere i min lilla virkpåse med pågående projekt. Jag har säkert tänkt något riktigt fint men kan bara inte komma på vad det är för något. Den åker ner i påsen igen så får jag se om jag kommer på vad jag skulle göra med den.

Idag är det Valborg, vilket jag nästan hade missat. Vad ska man hitta på idag då? En cachingrunda kanske innan brasan?

Må så gott

2 kommentarer:

 1. Ojojoj! Som du och din virknål har jobbat! :)
  Ska bli spännande att se resultaten! Den gula virkde saken som du inte riktigt vet vad du ska göra med kanske du kan göra till en "dumma mig" figur. Jag vet inte om du har sett filmen men den är riktigt söt och om du inte har sett den så kan du googla på det så kommer de söta små avlånga figurerna upp. :)
  Det kanske kan va något? ;)
  Ha en bra valborg!

  SvaraRadera
 2. Oj oj vad flitig du har varit.

  Kram Birgit

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...