tisdag 5 april 2011

Bockarna Bruse del 2

Hallojsan

Då var jag igång på jobbet igen. Igår hade jag en härlig dag med alla barn och den underbara personalen. Idag har jag varit på kurs för nyanställda i kommunen, en halvdag så jag var hemma tidigt. Så jag har hunnit virkat lite grann..... har kommit så här långt på min andra version av bocken Bruse. Han har nu fått lite rundare huvud och kortare ben och jag känner mig nöjd än så länge. Denna gång har jag faktiskt skrivit ner mönstret så att det ska vara lättare att göra andra storlekar på den sedan. Så mönstret kommer så fort jag hinner.

Ha en fortsatt underbar vecka

1 kommentar:

  1. Den ser ut att bli jätte söt<3!
    Längtar tills mönstret kommer, vill oxå virka bockarna bruse.
    Kram Emmy

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...