tisdag 1 mars 2011

Virk-a-long

Ja, knappt har en tävling avslutats på detta underbara forum amigurumi.ifokus.se förrän nästa aktivitet påbörjas. Denna gång är det en virk-a-long. Det betyder att de lägger ut delar av ett mönster med ungefär ca 2 dagars mellanrum. Man virkar alltså en filur som man inte vet hur den kommer att se ut när den är färdig. Idag lades mönstret ut för fötter och ben och så här ser det färdiga resultatet ut:
Färg på garn fick man välja själv och jag vet också att slutresultatet kommer att bli en påskhare. Så då tyckte jag att en grå hare vill jag nog ha eftersom mina egna påskharar med godisgömmor blir i färgglada färger, då kändes det som om att jag ville ha en som känns lite tråkigare.

Apropå tävling så är det nu dags att rösta på sin favorit i månadstävlingen, där jag tävlar med herr och fru Minimoj. Det är så många fina bidrag med så jag tror inte ett ögonblick på någon framskriden plats men det vore roligt med en röst i alla fall. =) Jag har själv röstat på min favorit och den har en helt fantastisk historia, mycket trovärdig liten saga. Man måste vara medlem för att rösta och det är gratis att vara medlem.

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Hej Jenny!
    Jag skickade just sidan till Barbro. Du får aldrig vara ifred för oss!
    Hoppas att ni har det bra!
    Kram Kerstin

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...