fredag 25 mars 2011

Virk-a-long igen

Hallojsan
Har nästan dåligt samvete för att jag inte har bloggat, känns som om det var evigheter sedan men jag ser nu att det inte alls var så länge sedan. Hur som helst så har jag tänkt blogga om den nya virk-a-longen på amigurumi.ifokus.se sedan den startade i måndags men har bara inte haft tid och ork. Men här är i alla fall ett par pics.


 
Bilden ovanför är del 1, kroppen. Jag fick för mig igår kväll när jag gjorde del två, botten och näbben bilden nedanför, att jag minsann skulle hinna göra två stycken. Och visst det gör jag nog för nu har del 3 kommit ut och det är benen. De ser enkla ut och går nog snabbt att virka så jag hinner nog göra färdigt kropp nr 2 idag också.


Men visst ser den vänstra betydligt mindre ut än den högra? Måste nog ha varit väldans trött när jag virkade igår för de såg likadan ut i mina ögon då i alla fall. Får helt enkelt kolla upp det hela.

Apropå trött, så är det min gebit nu för tiden. Jag är konstant trött, hela tiden och jämt. Jag har provat att sova mer, gått och lagt mig vid 9-tiden på kvällen men ändå vaknat dödstrött morgonen därefter. Nu har jag varit och köpt mig Gingseng (heter det så?) och provat i två dagar. Känner mig piggare så länge jag e på jobbet men är lika trött när jag kommer hem. Måste nog snart ta tag i det här, det går ju inte att vara så trött hela tiden. Snart så...
Nu blir det lite virkning innan jag nattar för idag. 

Ha de så gott


1 kommentar:

  1. igår kom det ett paket till mig... Tack så jättemkt =) Ska leta upp ett vitt nystan och göra en OS mössa till lilleman..
    Trevlig helg!
    KRam Anki

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...