lördag 5 mars 2011

Virk-a-long #3

Nähä, det var ju ett huvud i del tre i virk-a-longen. Och så här blev det:

 


Jag kunde inte vänta till i kväll att virka del tre, så jag virkade huvudet och tog sedan en liten middagslur, är lite seg efter vinet i går kväll, innan jag stoppade och monterade.
Nu fick jag användning av mina nyinköpta kaninögon.... men inte tycker jag den ser ut som en kanin/hare längre... ser mer ut som ett ufo:Den ser så mysko ut utan öron, armar och ansikte. Jag har köpt mina första nosar också men de var alldeles för små för denna påskhare, så det fick bli att brodera:


Jag kan inte låta bli att tycka att den fortfarande ser ganska konstig ut. Hehehe... men än så länge riktigt rolig att virka och ganska enkel. Hmmm, undrar om man ska göra några till? Kanske inte idag då jag har liiiite andra projekt som jag faktiskt bör göra klart snart! Men R på jobbet har hittat hit till bloggen och tyckte ju faktiskt att vi skulle behöva en ny saga på jobbet. Någon som vet en bra saga med en grå kanin?

2 kommentarer:

 1. Ser lite ut som en stor strumpätare utan armar :P
  Den kommer att bli jättefin när du får på armar (heter det väl inte på djur?) och så öron på det =)
  Jag skulle också vara med i den där virk-a-longen, men jag har inte kommit till skott än..

  Ha en trevlig kväll!
  /Anki

  SvaraRadera
 2. Va kul, du valde också en grå färg på din kanin :) Gå gärna in på min blogg, så kan du se min kanin växa fram.

  Jag tyckte också att den såg lite mysko ut, med det huvudet...men det ska bli intressant att se när den blir färdig.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...