lördag 5 mars 2011

Virk-a-long #2

Redan i torsdags virkade jag del två i virk-a-longen, men har inte haft tid att blogga om det så här kommer ett par pixs på kroppen.

En riktig liten tjockis hare blir det. Jag tycker redan nu att man kan se på formen att det ska bli en liten hare. Det kanske är just för att man vet att det är en hare. I dag släpps del 3 vilket jag antar är armarna, så då har jag lite att virka till melodifestivalen i kväll.

I går hade jag bästa tjejerna här på middag och lite vin, och jag fick äntligen ge bort mina kloka examensugglor till mina kloka studiekamrater.

Herr o Fru Minimoj fick också åka till sitt nya hem i Skänninge igår. Som det ser ut nu så har jag inte många av mina virkalster kvar, jag som trodde att jag skulle få ett berg av dem för att ingen ville ha dem. Så roligt att presenterna uppskattas, då vågar man ge bort fler.

Nu ska jag slänga mig lite på soffan då det blev ganska sent igår.

Ha de så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...