torsdag 17 mars 2011

Trollet är färdigt

Jag måste säga att den blev hur bra som helst, jag är toknöjd.Ett par till sådana här projekt där jag kan känna mig 100 % nöjd så kan jag sedan erkänna att jag kanske är duktig på det jag tycker är roligt att göra.


Mönstret har jag införskaffat mig hos Pysselkiisen och jag gillar skarpt hennes mönster. De är enkla att följa, är roliga att virka eftersom det är detaljer i mönstret som gör det där lilla extra, som midjan på trollet, vilket även gör "honom" mer levande. Jag hade dock problem med fötterna. Kunde för allt i världen inte förstå mönstret men eftersom det var många bilder kunde jag "hitta på" och göra de på eget vis så att de liknar originalet i alla fall. Sedan blev hängselbyxorna för små. Jag har virkat en liten tjockis, så jag fick göra om dem. Så nu har jag ett par hängselbyxor till övers:


Jag försökt få på de på min lilla påskkanin men han var också för tjock. Får se om jag kanske virkar en bror till mitt lilla troll som inte är riktigt lika tjock. I morgon får trollet följa med till jobbet, jag tror minsann att barnen ska få ge honom ett namn. Tror ni de gillar det?

Det är bara ett par timmar kvar på på min utlottning så än så länge har du chansen att vara med.

3 kommentarer:

  1. Gud vad mycket fint du har gjort! Jag måste lära mig att virka!

    SvaraRadera
  2. Trollet är jättehärligt:) och jag hoppas verkligen han/hon? ska trivas hos oss på förskolan;) Trollet fick här om dan hoppa in och agera trollet i Bockarna Bruse (som fick ett lite snällare slut för Trollet ser verkligen inte elak ut, han var bara så enormt hungrig;))
    Kram Rosita

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...