måndag 14 mars 2011

Troll snart färdigt

Så roligt att virka att jag knappt kan lägga ifrån mig virknålen.


Men vilken saga har ett så gulligt troll? Ha ha ha
Svansen har jag inte satt fast ännu, vill inte göra det förrän trollet har fått lite kläder.
Jag har inte riktigt bestämt ännu vad han ska få, shorts, hängselbyxor, klänning eller kanske ett litet trasigt skynke kanske?

Helgen har varit händelserik med att magsjukan började när jag var på Globen och såg melodifestivalen med mina två flickor, syster yster och hennes två flickor samt broderns två flickor. Den upplevelsen var nästan lika spännande som hemfärden igår. 30 mil som chaufför var inte roligt. Men, men, tjejerna var otroligt nöjda!

Idag har jag alltså varit hemma från jobbet med en stooooor portion dåligt samvete! Det blev, med min frånvaro, tre vikarier av tre personal. Och vad jag hörde när jag ringde på eftermiddagen, full barngrupp. Stackare, de hade det inte lätt idag.
Men imorgon är jag på benen igen, visserligen bara gjort en karrantärsdag av två, men vad gör man inte för både barn och personal, det går ju inte att alla är borta.

Så vill jag tacka för alla fina kommentarer på min tävlingstråd. Jag blir så himla glad och smickrad av alla snälla saker ni har att säga om min blogg och mina alster. Tack så mycket.
Det är fortfarande några dagar kvar innan jag drar en vinnare och vill du vara med så gör en kommentar här.

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Hoppas du mår bättre!

    Vilket sött troll! Jag tror att ett par hängselbyxor skulle passa bra på honom - med ett hål för svansen såklart. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...