tisdag 29 mars 2011

Sjukstuga

Ja, idag har jag som sagt var varit hemma med sjukt barn för första gången någonsin, innan skolan hade jag eget företag och har alltså aldrig utnyttjat försäkringskassan förut. Så det var en ny kontakt. På deras hemsida hade de mina arbetsuppgifter som var 12 år gamla....
hehehe... de ni! 

Men, barnet är ju hur frisk som helst och själv har jag dalat totalt. Vaknade med världens förkylning, huvudvärk, snorig, ont i alla leder och ont i halsen. Har ingen feber, men det har jag inte haft sedan jag var femton så det var ingen överraskning. När jag skickade iväg lilltjejen till skolan klockan 8 la jag mig på soffan och vaknade igen klockan 11.45, inte helt frisk. Jag blir hemma från jobbet imorgon men på torsdag måste jag gå, då har vi "planering" och reflektion, vilket vi nu inte har haft på flera veckor och vi måste få till det denna vecka.
Så det är bara att pallra sig i väg då....

Virka har jag inte orka gjort idag men har i alla fall en liten bild att visa upp. Jag virkade tomte grå, på beställning från jobbet, i helgen. 


Nu har jag bara Lisa och Pär kvar att göra i fingerdocksväg..... hur jag nu ska få till dem... men det får jag fundera på en annan dag. Nu är det soffan som gäller!
Ha de så gott.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...