måndag 28 mars 2011

Påskharen

Holljsan

Tack vare en nyfunnen bloggvän har jag nu äntligen hittat tillbaka till mönstret på den första påskharen jag gjorde. Jag kunde inte länka till den då eftersom jag helt enkelt inte hittade tillbaka. Som ni ser är den mycket lik min påskhare som jag har gjort mönstret till men jag har faktiskt inte kopierat någonting från mönstret hennes, men idén är absolut inte min. Min påskhare är större, betydligt större, och har alltså en helt annan kropp, den har helt andra öron, ben och armar, det syns tydligt, men jag kan inte ta åt mig äran för idén.

Här hittar ni orginalmönstret. Jag ser nu att hon också har gjort rosetter till sina harar. Det hade inte jag gjort på min jag virkade efter hennes mönster och visste alltså inte att hon hade gjort det när jag gjorde min. Det kom jag inte på förrän jag virkade min tredje hare. Hehehe... så det kan bli.

Jag kan också se att hon inte har varit så aktiv på sin blogg det senaste året, så det kan ju vara därför jag inte har hittat tillbaka, eller varför ingen kände igen haren när jag frågade runt efter mönstret och bloggen.

Nu ska jag äta lite mat med mina flickor. Imorgon blir det första vabb-dagen. Har aldrig någonsin vabbat förut, så det blir en ny kontakt för försäkringskassan.

Ha de gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...