måndag 21 mars 2011

Påse

Nu har jag virkat klart min lilla påse till de små fingerdockorna. Här står de redo att hoppa i:
 Titta alla fick plats och det finns utrymme för fler kompisar.
Här ligger de nu instängda i den lilla påsen och väntar att få sjunga med barnen. Förhoppningsvis redan i morgon för nu åker de ner i jobbväskan. Minst tre dockor till måste jag virka så att sångstunden inte blir för kort. Men det får vänta tills en annan kväll och dessa får nog åka till jobbet så länge. Är så nyfiken på vad de liven har att säga när de får ha fingerdockorna på fingrarna och om de kan gissa vad det är för filurer. 

I dag har även den andra virk-a-longen startat på ifokus.amigurumi.se och jag har naturligtvis virkat den delen men inte tagit kort ännu så jag får vänta med att visa upp den.

Ha de så gott

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...