söndag 27 mars 2011

Inte virkat

Aj, aj, aj.... jag har lite abstinens. Jag virkade ingenting igår! Så jag har ingenting att visa upp här heller, tyvärr. Istället spenderade jag hela dagen till att rensa och sortera i min pysselhörna. Det var ju hur skoj som helst. Jag har ju hur mycket grejer som helst dessutom, men säg inget till min man. Till honom säger jag att jag har alldeles för lite, för inte kan man få för mycket i alla fall.

Jag skulle vilja visa upp en bild, men är inte riktigt färdig ännu. Jag väntade med det roligaste till sist, nämligen att sortera garnerna och lägga upp dem snyggt. Men det visade sig att jag inte har plats för alla! Nu är det så att min svärmor har en likadan hylla som den jag har till garnerna. Så det blir att hämta den.... för inte behöver väl hon ha den? Hehehe....

Nu måste jag nog virka lite.... väntar på att sista virk-a-long delen ska komma ut så jag kan göra färdigt min lilla kyckling. Så har jag lite beställningar på fingerdockor till jobbet, bland annat tomte grå och Lisa och Pär.

Ha en riktigt bra söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...