lördag 19 mars 2011

Fingerdockor

Ja, jag kunde inte låta bli att påbörja ännu ett projekt, men denna gång tror jag att jag har tagit vatten över huvudet. Jag har svurit, repat, svurit igen och repat upp igen. Så har det hållit på..... och inte är jag nöjd över resultatet heller. Men, men här är de i alla fall:

Det ska bli fingerdockor till samlingen på jobbet. Barnen ska få plocka en filur och sätta på fingret och vi sjunger visan som filuren symboliserar. Är det någon som kan se vad filurerna föreställer? Hahaha... jag kan berätta istället. Det är, från vänster, en hund, ett lamm, en spindel, ett spöke och en krokodil. Lammet är väl den jag är minst nöjd med, hur ser egentligen ett lamm ut? Krokodilen är den jag har repat upp flest gånger, men nu tror jag att det ser ut som en krokodil i alla fall, till skillnad från lammet. Nä, nästa projekt blir inget frihandsvirkning i alla fall. Det är bara att inse att jag inte är tillräckligt duktig ännu. Men jag måste ju i alla fall göra färdig detta projekt, så det ska bli minst fem fingerdockor till. Oj, oj, oj.....

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Jeg synes de er kjempefine alle sammen jeg!:)
    Ser godt hva det er!
    OG jeg synes lammet ser ut som et lamm;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...