söndag 6 februari 2011

Ugglor

Då så... här kommer bilder på ugglor jag har virkat.Mönstret hittade jag här, man måste vara medlem men det är gratis.
De var riktigt roliga att göra men ack så pilligt det var med ögonen. Jag försökte få dit säkerhetsögon först men jag hade använt för tjockt garn så jag fick helt enkelt sy de. Det blev inte riktigt lika fint men det duger.

Idag ska jag fortsätta med projektet till tävlingen på amigurumi.ifokus.se, det vill säga de stunderna jag kan sitta ner. Det börjar bli lite kämpigt med ryggen efter praktvurpan jag gjorde. Håll alla tummar att jag kan jobba imorgon!

Ha en riktigt trevlig söndag.

2 kommentarer:

  1. Så söta ugglor! Krya på dig i ryggen!

    SvaraRadera
  2. De är så söta. Jag gillar ögonen. Beskriver dig så mycket!!!!! Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...