onsdag 23 februari 2011

Testvirkar

Just nu håller jag på att testvirkar mitt mönster på påskharen med godisgömma.
Det var ju så att jag bara hade klottrat ner mönstret samtidigt som jag virkade och detta är mitt första egna mönster och nu verkar det som om kroppen är helt fel skrivet. Först fick jag inte ihop antal maskor så jag höll på fram och tillbaka, sedan när jag väl fått ihop det så ser det jättekonstigt ut när jag sätter på huvudet, vilket alltså är ett lock.

Men skam den som ger sig. Nu ska jag virka klart resten och sedan ge mig på kroppen igen, för att få lite distans, felet är säkert enklare än jag tror. Jag tror att jag stirrar mig blind på själva mönstret medan jag egentligen borde koncentrera mig på virkningen och hur det egentligen blir och ska vara.

I dag har jag semester eftersom mina små kråkor har sportlov denna vecka. Men inte får jag hitta på något kul med de för det inte. De har helt andra planer. Nu har de varit hos sin farmor sedan i måndags förmiddag, så jag ska iväg och hämta dem. Bara för att skjutsa iväg de till kompisar, på varsitt håll, där de ska sova över och jag får hämta de igen efter jobbet imorgon. Dock tänkte jag åka redan nu så jag hinner träffa de lite innan de ska till kompisarna i eftermiddag. Kanske en sväng i affärer innan?

Ha en riktigt bra dag!

1 kommentar:

  1. Jaha, det här är din hobby. Det förklarar varför jag snubblar över garnnystan och trampar på virknålar hela tiden.
    Så,, nu har jag visat intresse för dina garnnystan,,, får jag köpa en motorcykel nu?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...