fredag 18 februari 2011

Tårtkalas

Jag lovade ju lite fler bilder på lilla tårtan jag virkade till lillkråkan. Här kommer de:Bredvid en äkta tårta så ser jag ju att rosen är groteskt stor... hehehe... men huvudsaken är ju att kråkan tyckte om den och det gjorde hon verkligen. Som sagt var så är mönstret på tårtan den översta delen på detta mönster, de små rosa hjärtan är efter mitt eget huvud likaså löven men rosen hittade jag på Fröken Elsas blogg. Otroligt fin ros måste jag få säga. Den är mycket finare i verkligheten än hur den ter sig på bilden. Dessutom riktigt plirig och rolig att virka.

Lubbe, vår bruna labrador, bjöd in sig själv till lite tårtkalas.  


Plötsligt satt han där på stolen bredvid svärmor och ni måste medge att uttrycket att en labrador har en smörgås i blicken stämmer ganska bra på vår lilla odåga! Fin e han i alla fall och ingen tårta fick han vid bordet. Däremot kunde svärmor inte motstå att ge alla hundar en klick var i sina skålar. Såklart!

Jag ser nu att min lilla påskhare sitter på hyllan ovanför Lubbe och bara väntar på att få en liten kompis. Det blir nog nästa projekt, renskriva och testvirka en hare till och lägga ut mönstret här.
Men först måste jag göra färdigt mitt lilla tävlingsbidrag eftersom den ska publiceras om några dagar.

Ha en riktigt skön helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...