söndag 13 februari 2011

Projekt

Nu har jag alldeles för många projekt på gång och ingenting som är helt färdigt att visa upp.

Här är en massa halvfärdiga bakelser och kakor som jag håller på med. Jag blev så inspirerad av Virkelhörnans härliga kakfat att jag ville ha ett själv. Det går snabbt och smidigt att göra en bakelse eller kaka så detta blir ett projekt som jag kan hålla på med i evighet, beroende på hur många kakfat jag vill ha.
Min yngsta dotter fyller år på onsdag och sa i fredags att hon önskade sig en virkad tårta i födelsedagspresent. Självklart måste jag då anta utmaningen och letade reda på en beskrivning och hittade den här. Jag insåg direkt att jag absolut inte kommer att hinna med att göra denna massiva sak men ett lager i alla fall. Så nu virkas det för fullt på denna och kakorna får vila lite.Jag har slut på stoppning och ska ta en sväng till Ikea idag för att inhandla lite billiga kuddar att dissekera. Så jag har faktiskt virkat alla delar till denna tårta, så det är bara att stoppa och sy ihop allting ikväll.


Här kommer ett litet tjuvkik på ytterligare ett projekt jag håller på med. Det är den till tävlingen på amigurumi.ifokus.se som jag har skrivit om tidigare i det här inlägget. Jag är inte riktigt klar ännu, men jag ska inte presentera den förrän den 21:a februari så jag har lite mer än en vecka på mig att göra färdigt den.

Ha en riktigt trevlig söndag

2 kommentarer:

  1. Tackar så mycket för gratisreklamen! ;-) Ska bli kul att dina färdiga kakor, muffins och tårtan.

    SvaraRadera
  2. jag är såå nyfiken på alla bidrag till tävlingen.. Ser juh en liten glimt av din =)

    Lycka till!

    /Anki K

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...