lördag 5 februari 2011

Praktvurpa

Här har det inte blivit någonting uppdaterat på några dagar nu men det är helt enkelt för att jag inte har fått någonting färdigt denna vecka. Jag har ju som sagt var börjat jobba och har varit helt slut på kvällarna. Inte för att det är jobbigt att jobba utan helt enkelt för att så mycket information och små rutiner ska försöka få plats i lilla huvudet. I fredags kändes det som om det landade och jag var inte alls lika slut. I stället går jag och vurpar på en jätteisfläck som jag borde ha sätt. Jag gjorde en riktig tecknad film vurpa när jag var ute på morgon promenaden med labradoren, och landade på svanskotan. Det gick alldeles utmärkt att jobba ändå men när jag satte mig i soffan när jag kom hem och skulle vila lite, kom jag inte upp. Aj, aj, vilken smärta. Jag fick helt enkelt sitta kvar tills maken min kom hem och kunde hjälpa mig. Så nu får jag sitta korta stunder i taget och inte böja på ryggen. Men det känns bättre idag i alla fall.

Den middagen jag skulle ha haft i går kväll där jag skulle ge bort presenter till mina studiekamrater blev inte av. Nu funderar jag på att ta kort på dem i alla fall och lägga upp här och sedan skicka grejerna till dem. Det kommer annars ta för lång tid innan de får dem, vi har ju redan tagit examen och de bor ju ändå 7 mil härifrån!

Jag vet att de följer bloggen och därför har jag inte riktigt velat lägga ut bilderna, men jag ska ta en ordentlig funderare på det i alla fall..... får se om det kommer en bild i kväll.

Annars så håller jag på med ett projekt i en tävling på amigurumi.ifokus.se vilket är hur roligt som helst. Tävlingen går ut på att de har lagt ut ett grundmönster som man sedan ska bygga på med lite egna detaljer. Jag som är nybörjare på det här tycker att denna tävling är som klippt och skuren för mig för att jag då får öva på egna mönster, men behöver inte hitta på från grunden. Jag är i alla fall snart färdig, men funderar på att göra ett par. Bidragen i tävlingen ska redovisas den 21 februari så då kan jag även lägga ut bilderna här.

Får se om det kommer ett par bilder här senare i dag.

Ha de så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...