fredag 25 februari 2011

Paket

Idag när jag kom hem efter en lång dag på jobbet med stängning så hade ett litet paket landat i brevlådan. På många av de bloggar jag nu följer som också virkar amigurumisar så pratas det varmt om garn från Svarta Fåret. Då tänkte jag att det märket måste jag prova, har hittills bara virkat med sådant jag har haft hemma samt det jag har inköpt billigt på Rusta. Det garn som många pratar varmast om är Tilda från Svarta Fåret men det jag köpt var Candy, då det fanns små, små nystan i detta garn, så att jag kunde få många färger utan att bli ruinerad. Å titta! Har ni någonsin sett något så gulligt?


Ser ni femman i bilden? Hur små nystan som helst. Undrar om det blir något av de jag bara har beställt ett nystan av.Med dessa garner fick jag också två stycken mönstermagasin. Bland annat på bakelser och kakor. Jag misstänker att påskharen får vila ikväll!

Frågan är bara vad jag ska göra med alla kakor och bakelser sedan. Mina flickor är lite för stora för att leka "laga mat" och "fika". Undrar om jag kan ta dem till jobbet? Är barn 1 - 3 år för små? De lagar ju mat och så, men stoppar allt i munnen på riktigt. Hur fräscht blir det med virkade saker? Hmmm får nog ta ett snack med kollegorna. Jag vill dock gärna höra din åsikt!

Ha en riktigt trevlig kväll och helg

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har virkat kakor av garnet Candy. Det blir några damsugare av ett nystan grönt och brunt.Mina barnbarn, 4 o 2 år, leker mycket med dessa kakor. Jag har även virkat till jobbet, men vi har inte plockat fram dessa ännu. Min kollega går på en kurs om aktionsforskning, och har valt att aktionsforska om leken. Vi ska ta fram kakorna och även hårfrisörsgrejer nästa vecka.
  jag tror du kan ha dina kakor och kanske även frukter till barn 1-3 år. Gör dem så det går att tvätta dem. Kram Eva.

  SvaraRadera
 2. Tack Eva. Har inte ens tänkt så långt som att det går att tvätta... hihihi.. Nu har jag kollat upp garnet och stoppningen och båda går att tvätta i 60 grader. Hur bra som helst ju. Och som sagt var behöver man inte ha de framme hela tiden utan ett par dagar i taget för att sedan tvätta dem.

  SvaraRadera
 3. Candy är bra, synd bara att det är så dyrt
  Mina barn 5½ och 1½ år leker med kakorna nästan varje dag. Men lilleman han stoppar dom gärna i munnen och så känner han att det är strävt stoppar snabbt ut dom och så säger han bläääää... Dom luktar surt direkt när dom varit några vändor i munnen.
  Jag skulle nog inte rekommendera dom på förskolan, där finns det tillräckligt med bakterier, även om dom är framme några dagar i stöten så hinner många bakterier frodas, det är inte som en plastleksak direkt.... Kanske till de äldsta barnen, om dom har nån egen lektid..

  Ha en skön söndag!
  Kram Anki K

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...