söndag 27 februari 2011

Ont i tummen

Om jag nu ska betygsätta Svarta Fårets garn Candy, så får det bli en 2:a på en skala där max är 5. Nu har jag provat att virka några saker av det (bild får ni senare i veckan då min yngsta dotter har min ajfone när hon sover) och måste säga att jag är besviken. Trodde faktiskt att garnet skulle vara bättre än vad det är. Det är oformligt och hårt, jag har jätteont i min tumme efter att ha virkat en dammsugare och en jordgubbe i kväll. Det är dessutom tunt och svårvirkat.

Jag virkar lite fel, om man ska tro min gamla textillärare från högstadiet. Hon försökte verkligen att få mig att ha nålen åt rätt håll men icke sa nicke, det gick bara inte. Hennes argument var alltid att när du virkar mycket kommer det att bli jobbigt för händerna. Bha, sa jag då, jag kommer aldrig att virka mycket. Tänk så rätt hon fick!

Nä, en 2:a får det bli. Jag hoppas dock att Svarta Fårets Tilda eller Raggsocksgarnet, som jag också vet att många amigurumi - virkare använder sig av, är bättre. Jag tror att den lilla garnaffären i staden där jag bor har Svarta Fåret så jag får ta en sväng dit på tisdag, då öppettiderna inte är de bästa!

Nu ska jag sova en sväng så jag orkar med en härlig dag på jobbet i morgon med många glada barn!

//Lubbsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...