söndag 20 februari 2011

Munkar

Ja jag fortsätter att virka mina bakelser trots att jag har en hel del oavslutade projekt jag verkligen borde ta tag i! Men men.... här är resultatet framför melodifestivalen igår:Den till vänster är faktiskt beige, jag förstår inte varför kameran omvandlar färgerna så dant! Men barnen såg i alla fall att det var munkar jag hade virkat och det är ju ett gott betyg.

Jag började att renskriva min anteckningar från påskhare mönstret igår och inser att jag nog får renskriva det samtidigt som jag virkar en till. Att jag aldrig lär mig att jag aldrig kan tyda mina egna anteckningar.

Nu blir det lite jobb, jo, man kan jobba hemifrån när man är förskollärare. Faktiskt. I alla fall några timmar i veckan. Jag ska renskriva lite anteckningar (om jag kan tyda dem) från reflektionstiden i torsdags och sedan tänkte jag börja på att skriva lite anteckningar om de två barn som jag ska ha uppföljningssamtal med då de nyligen har skolats in. Detta är ju helt nytt för mig och jag känner att om jag gör ett bra förarbete så behöver jag inte vara lika nervös inför samtalet med föräldrarna sedan.

Sedan måste jag göra färdigt projektet för tävlingen på Amigurumi.ifokus som ska redovisas imorgon. Jag tror alltid att jag har längre tid på mig än vad jag egentligen har och får stressa mot slutet.

Ja bäst att sätta fart!

Ha en bästa söndag!

1 kommentar:

  1. Förstår om du är lite nervös inför föräldrasamtal om du inte haft det innan.Att vara väl förberedd är alltid bra. Jag har arbetat på förskola i över tjugo år och är fortfarande pirrig inför dessa samtal, efteråt undrar jag alltid vad jag var nervös för. Det kommer att gå bra för dig. Kram Eva

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...