måndag 21 februari 2011

Kalldusch

Idag vaknade man rejält!
Det fanns inget varmvatten så det blev att duscha kallt. Burrr

Idag blir det först jobb, börjar sent idag. Sedan blir det att tuta hem och redovisa tävlingsbidraget på amigurumi.ifokus.se. Inte för att jag tycker att mina små filurer är något speciellt men så roligt när man kan delta i en tävling utefter sina egna förutsättningar. Jag har ju ändå bara virkat sedan i oktober. Jag kan ju avslöja att mina barn har döpt filurerna, jag har gjort två. De heter Herr Mojje Minimoj och Fru Minni Minimoj.

Samtidigt lägger jag ut länk och bilder här.

Ha en riktigt bra dag!

1 kommentar:

  1. Dom är verkligen helt bedårande..
    Snyggt jobbat!

    Trevlig kväll!

    /Anki K

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...