tisdag 8 februari 2011

Bokmärke

Hej hej
Jag har provat att virka ett bokmärke. Det var både enkelt och gick fort att göra.
Mönstret på hjärtat hittade jag på Pysselkiisens blogg och istället för att avsluta i ändan så virkade jag ett snöre.


Men denna fick jag inte behålla länge. Min äldsta dotter har tagit den till skolan för att ha som bokmärke i hennes bok hon har i läsningen. Mycket roligt att det man gör uppskattas dock.

I morgon blir det en lång dag på jobbet. Jag kör mitt vanliga pass i morgon 7.30 till 16.00 sedan börjar kvällspasset klockan 17.00 till 20.00 då vi har en så kallad pedagogträff. Vi samlas alla pedagoger från hela rektorsområdet för att samverka och utbyta reflektioner. Nu tycker jag det ska bli himla roligt för då får jag träffa mina gamla kollegor från min praktikplats. Så jag ser fram emot denna hästdag faktiskt. Kanske att man hinner gå i en affär eller två mellan passen. Skulle inte sitta helt fel faktiskt.

Ha det så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...