lördag 26 februari 2011

Bakelser och kakor

Då börjar min samling av kakor och bakelser att växa:


Det nya garnet Candy var väldigt annorlunda att virka mot det sträva akrylgarnet jag brukar virka med. Vet dock inte om jag skulle vilja virka amigurumisar med det då akrylgarnet är mycket mer formbart efter det att man har stoppat. Men till bakelser är det absolut klart mycket bättre än akrylgarnet, det måste jag säga.
Dock måste jag säga att jag blev lite besviken på mönstret på dammsugaren, (iiii höll på att skriva damsugare), den är lika stor som en korv.


Dessa två är virkade med Svarta Fårets Candy garn, samt mönstret jag fick med. Men nu har jag i alla fall ett mönster på dammsugaren att utgå ifrån så ikväll gör jag mitt eget, så att dammsugaren passar in i kakfatet. Nu måste jag nästan skaffa ett fint kakfat att ha alla kakor och bakelser på!

Det lutar åt ett litet kakfat åt jobbet i alla fall. Min nyfunna "bloggvän" Eva, som är en erfaren förskollärare, påminde mig om att så länge man virkar i ett garn som går att tvätta så ska det ju inte vara några problem. Jag kollade då upp det hela och Candy garnet kan man tvätta i 60 grader likaså stoppningen jag använder mig av. Så nu kan jag virka på....

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är Jenny, och dina bakelser är bättre för figuren än mina bakverk ;-)

    SvaraRadera
  2. HEJ jag skulle villja säga att du år superduktig på att virk för jag kan virka lite men inte så bra som du kan

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...