söndag 30 januari 2011

Virkskola

Nu har allvaret börjat och jag har jobbat i hela två dagar på mitt nya jobb som förskollärare. Hur mysigt och trevligt som helst. Det tar tid att komma in i alla rutiner och så, men både barn och personal är underbara och tålmodiga så det här ska nog gå bra. Snart börjar jag nog virka sagor även till denna förskola.

I går var jag på dop och min kusins två prinsessor fick nu sina trasdockor. Men det var så mycket folk där att de beslöt att öppna alla presenter i lugn och ro när de kom hem, det hade annars tagit en rejäl stund. Jag hoppas dock att de uppskattas. Det var i alla fall himla trevligt att träffa alla släktingar, det var ett tag sedan.

I går kväll firade vi också julafton, en hel månad för sent, så kan det gå när en del familjer är i Thailand över julen. Jag fick i alla fall ge bort converse - skon nu och den uppskattades väldigt mycket. Det var roligt att hon blev så glad. Samma tjej fick också Mia´s bok Virka Amigurumi, som också är en av mina favoriter. Så kvällen i går såg ut så här:
Här sitter tre tjejer och virkar för fullt!
Fortfarande festklädda och med lockar i håret.

Min brorsdotter har virkat förut och det syns men det är första gången hon gör det efter mönster och hon är otroligt duktig och lär sig fort!


 De som inte virkade dansade till Wii! Vuxna som barn.

Nu blir det jobb hela veckan och samtidigt måste jag göra färdigt projektet som jag ska ge bort i nästa helg. Jag tänkte jag skulle hinna skriva ner mönstret på haren jag har gjort också men det får komma i andra hand. Jag misstänker att jag kommer att vara trött och sliten på kvällarna så vi får väl se hur mycket det blir gjort.

Ha de så gott

2 kommentarer:

  1. Tack =) Roligt att förnya ibland, tar nog ett tag innan man hittar nåt som passar..
    Vad mysigt med barnen som virkar..

    SvaraRadera
  2. Annars var det till Indien de åkte till...hihihi. Gillar din blogg/ Jessica

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...