söndag 23 januari 2011

Tjuvstart av påsken

Idag är det söndag och jag har nu börjat rensa ut mitt "skolrum". Det är så skönt att få kasta alla papper och sälja av alla böcker. Som att rensa ut det gamla för att göra plats för det nya. Vissa böcker kommer jag att behålla för att jag tycker de är intressanta, men de kommer jag att ta till jobbet så slipper ha jobbet hemma.

Nu har jag monterat ihop första presenten som jag ska ge bort om ett par veckor, har två likadana att montera. Jag skulle ju så gärna vilja visa upp de här på bloggen, men det får som sagt vänta. Så igår kväll gjorde jag färdigt den lilla kaninen jag började på i förra veckan och skrev om i detta inlägg.

Jag tänkte göra en liten rosett till den också precis som i orginalmönstret. Tyvärr kan jag inte hitta bloggen där jag hämtade detta mönster så jag kan länka. Det gör jag så fort jag hittar tillbaka.Dock trodde jag att kaninen skulle bli lite större än vad den är. Min tanke var att göra sex stycken kaniner istället för påskägg till påskafton, till mina två flickor och deras fyra kusiner. Men den här storleken på kanin så får jag bara plats med en fyra karameller ungefär och jag tror inte att mamma/moster/faster blir så populär då.

Jag funderar på att göra ett eget mönster, med utgångspunkt och idéer från denna kanin. Kan jag då kalla det mitt eget mönster eller har jag bara modifierat en annans mönster då? Det måste jag undersöka.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag.

1 kommentar:

  1. Supercool kanin! Besvikna skulle de nog bli om de bara fick 4 godisar.... speciellt en godisgris. hihihi

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...