tisdag 25 januari 2011

Sjukstuga

Ja men visst, bara för att man ska börja jobba så blir det sjukstuga här hemma. Stora tjejen hade feber redan igår kväll och ont i halsen så hon tog sovmorgon idag. För en halvtimme sedan var jag och hämtade lilltjejen med feber och halsont. De får minsann blir friska till torsdag då allvaret börjar.

Jag har tyvärr inga bilder att visa idag men virkat har jag gjort. Dels så har jag monterat färdig presenterna som ska ges bort om en vecka eller två. Blir hur bra som helst! Längtar tills jag får skriva ett inlägg om dem.

Sedan har jag börjat göra ett eget mönster på en kanin. Jag har inspirerats av kaninen i mitt förra inlägg, men har gjort ett helt eget mönster. Armar och ben har jag kvar att göra sedan ska ni få se bilder, om det nu blir något av det. När jag har testat mönstret kommer jag naturligtvis att dela med mig och lägga ut det här på bloggen.

Tro det eller ej men just nu håller jag faktiskt på att slå in julklappar och doppresenter. Vi har som sagt var inte firat jul ännu med min bror och hans familj så nu ska vi upp till huvudstaden i helgen samtidigt som det är dop. Så nu är det dags för trasdockorna att få nya hem. Vi ska även fylla helgen med att fira en hel del födelsedagar också.... min yngsta, syrrans yngsta och broderns yngsta fyller år här nu i jan - feb. Dessutom fyller ju min mamma år. Idag faktiskt.

Grattis på dig lilla mamsen! Pöss o kramixar!

Ha de bäst!

1 kommentar:

  1. Åh tack så jättemycket för din fina kommentar! Vilken fin blogg du har!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...