onsdag 12 januari 2011

Mias bok

Denna bok är helt underbar!
Det var den första boken jag köpte, råkade springa på den under julklappsinköpen och tog den i all hast. Det är en mycket bra bok för oss nybörjare, med väldigt pedagogiska och utförliga beskrivningar om hur man gör de olika momenten. Nu har jag varit och köpt två böcker till som jag ska ge bort i present. En ska mina systerdöttrar få, 7 och 10 år, då jag lärde de grunderna när jag var och hälsade på i julas. Den andra ska en av mina brorsdöttrar få i försenad julklapp. De var utomlands i solen under julen och vi har en bit att åka till varandra, så det blir julfirande i slutet av januari. Brorsdötterna är 11 år, blir 12 år i februari, och pyssel stod högst upp på hennes lista. Vad kan bli mer pyssligt än garn, virknålar och en amigurumibok från Mia Bengtsson? Inte mycket! 

Nu kommer snart Mia´s tredje bok ut, det kan man läsa om på Mias blogg. Jag har inte köpt nummer 2 ännu, men tänkte nog göra det samtidigt som nummer 3. Om jag nu kan vänta till maj, men jag tror det då jag har en hel del projekt jag tänkt göra fram till dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...