fredag 14 januari 2011

Ljusmys och nytt projekt

Då sitter jag här framför datorn igen med min femte kopp kaffe för dagen! Måste få upp värmen på något sätt. I morse när jag kom ner till köket hade jag hela 15,6 grader varmt! Vår värmepannan klarar inte riktigt av dessa temperaturskillnaderna som är just nu. I går var det plusgrader och i morse var det -10 grader. Vi har en gasolvärme som vi har köpt för just dessa dagar, för de sker ju ganska så ofta, men gasolen var slut. Så nu har jag tänt ett tjugotal ljus och lyckats få upp värmen ett par grader.


 Ganska mysigt är det, men svårt att njuta när man huttrar.

I går kväll när jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte låta bli att börja på mitt nästa projekt. Jag vågar inte riktigt ännu tala om vad det ska bli för något eftersom det ska bli presenter. Fyra stycken ska det bli och här är ett litet tjuvpik:Men jag får fortsätta ikväll för nu är det skola som gäller. Jag har ju inte så mycket kvar nu, kanske därför som motivationen inte är på topp. Vi har vår opponering på examensarbetena i nästa vecka och jag har sju arbeten jag måste läsa igenom för att kunna vara med och diskutera. Men sen är jag klar! Börjar jobba på en förskola den 27:e januari, så jag är ledig i alla fall en vecka innan verkligheten tar tag i mig igen.

Men som sagt var, en sak i taget..... nu plugga!

Ha en underbar dag!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du tittade in hos mig =)
    Barnen fikar för fullt, men min lilla kille är 19 månader, han tror dom är riktiga och tuggar glatt =)

    /inkas

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...