söndag 16 januari 2011

Keramik

Jaha, då var det söndag igen, därmed bara två dagar kvar till opponeringen och den sista grillningen av min uppsats. Det känns att det börja närma sig nu.

Idag trotsade jag halkan och gav mig ut på vägarna och köpte mitt garn. Så nu kan jag fortsätta på projekt present.

Som jag har berättat tidigare så har jag sysslat med hantverk i hela mitt liv, redan som tioåring då jag började göra blommor av nylonstrumpor. Jag har även haft ett företag, eller rent teoretiskt så har jag fortfarande kvar det men det är inte aktivt. I alla fall så höll jag på med keramik, nej inte dreja utan jag formgjutning var min gebit. Målningen var den jag var bra på och tyckte var rolig. Jag tänkte jag skulle visa lite pix av det lilla jag hade i köket.

Ett par tekopparEtt litet fat med en julstjärna


Ett lite större fat med en snögubbe

Det är ju konstigt att jag bara har två fat, av alla fat jag har målat, i mitt kök. Men så har jag fortfarande min verkstad kvar, i ett eget litet hus på tomten. Just nu är snöhögen framför dörren evinnerligt hög bara så jag har lite svårt att komma in.

Ikväll blir det lite virkning och mycket skola, INTE tvärtom!

Ha en fortsatt skön söndag.

2 kommentarer:

 1. Hej Lubsen Lobben här. Välkommen till bloggvärlden. Jag ser att du har gjort en hel del fina saker.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  kikar tillbaka, gillar fatet med snögubben!
  Ha en bra dag!

  Anki K

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...