tisdag 18 januari 2011

Julalster

Jaha, det har inte blivit mycket pysslande eller virkande de senaste dagarna då jag har ägnat min tid åt det sista i studierna. I morgon är den stora dagen med ordentlig rannsakning av mitt examensarbete.

I brist på bilder på nya färdiga projekt tänkte jag visa det jag gjorde inför julen. Jag hann inte virka så många julsaker då julklapparna tog tid men ett par tomtar blev det allt. 
Mönstret till dessa finns på Järbos hemsida, där det finns riktigt många roliga och enkla mönster helt gratis. De var riktigt roliga att virka då man fick snabba resultat, det gillar jag.

Denna flasktomte hann jag inte riktigt klart med och jag förstår inte varför jag inte bara gör klar den. Det är nämligen bara skägget kvar och det har jag virkat så det är bara att sy fast den.Mönstret är Virknålens hemlighets egna mönster och här är en direktlänk till den. Mönstret är egentligen för en vanlig 33 cl flaska, men jag har använt mig av tjockare garn och större virknål så den passar en glöggflaska.


Min tanke var att denna tomte skulle stå på julbordet och vakta all mat, men då jag inte blev färdig i tid så gick nog musten ur mig. Nu har jag dock ett år på mig att färdigställa den

1 kommentar:

  1. Jag förstår inte hur du hinner..... Är avis. Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...