lördag 15 januari 2011

Eget mönster

Idag skulle jag ha åkt iväg och köpt lite garn till mitt projekt som jag ska ge bort i present. Men det var så halt ute att jag helt enkelt inte vågade köra iväg. Jag och vår stora hund halkade omkring rejält på morgon prommisen idag och hunden har ju ändå fyrhjulsdrift!

Så i brist på projekt så har jag idag gjort min första amigurumi på fri hand. Jag har hunnit gjort några stycken efter mönster nu så grunderna har man redan i ryggmärgen. Jag har förundrats och beundrat alla som kan göra så fina grejer utan att ha ett mönster att gå efter. Jag har mer och mer kommit fram till att grunderna är ungefär desamma på de flesta amigurumisarna så då borde jag kunna göra någonting enkelt.
Så, så fick det bli. Det är ju snart påsk så jag tänkte att lite påskägg att hänga i ett påskris skulle jag väl kunna klara av. Men ägget fick både öron och ögon:


Den är ljusblå som på första bilden. Jag har inte fäst garnet på toppen ännu, eftersom jag inte har bestämt mig för om den ska få bli så här eller om jag ska fortsätta och göra kropp till den. Fast man skulle kunna göra olika öron till äggformen så det blir både möss, fåglar och diverse andra djur i påskriset. Ja, vi får väl se hur det blir.

Ha en trevlig kväll

1 kommentar:

  1. Assso Skiiit assso..... Vad duktig du är! Förstår inte hur du kan //Jess

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...