lördag 22 januari 2011

Hundar

Ja det har inte blivit många inlägg de senaste dagarna och det är helt enkelt för att tiden inte har funnits. I onsdags var jag alltså på universitetet för den sista syningen av examensarbetet. Det var så jobbigt och mentalt stressande men riktigt skönt när det var över. Så nu har jag bara lite småpill kvar innan jag kan titulera mig som förskollärare.
I torsdags var jag inne på nya jobbet och var med på planering, ska bli så skönt att börja jobba igen. På torsdag drar det igång på allvar. På kvällen var jag sedan iväg på tjejmiddag och hade en mycket trevlig kväll med mycket skvaller och tjejsnack, eller tantsnack är väl kanske en mer riktig benämning på det hela.

Det har som sagt var inte blivit mycket virkandes av denna vecka, jag har dock pillat på presenterna jag ska ge bort om ett par veckor, men de vill jag inte visa här ännu, eftersom jag vet att minst en av mottagarna följer bloggen. Men jag kan ändå bjuda på ett par pixs på ett par hundar som jag har virkat. Denna hund är ett mönster som är framtagen av Jannas amigurumisar

Ledsen för den dåliga bilden, vet inte vad som hänt med ljuset. Den är brun i alla fall.
Här är direktlänken till mönstret.

När jag väl gjort klart hunden försökte jag surfa efter ett mönster till en pytteliten hund som man skulle kunna ha på en väska eller nyckelringssnöre. Min brorsdotter samlar nämligen på nyckelringssnören och har nu några hundra och det hade varit kul att göra något eget, att det blir något som ingen annan har. Men jag hittade inget mönster. Då gjorde jag min första frihands amigurumi! Jag utgick från Jannas mönster och hade den som utgångspunkt och resultatet ser ut så här:Hehehehe.... hon har inte fått den utan den ligger kvar här.
Den ser inte direkt ut som en hund... meeen för att vara första figuren som jag modifierar så ska jag kanske vara lite stolt i alla fall. Man måste ju börja någonstans. Eller hur!  

Hoppas att ni får en riktigt bra helg!

//Lubbsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...