tisdag 11 januari 2011

En början

Ja men då har man börjat blogga... får väl se hur detta blir.
Jag har funderat länge på att starta en blogg för att visa och delge alla min pysselalster. Många andra bloggare har inspirerat mig och nu tänkte jag att jag kanske kan ge tillbaka och inspirera andra.
Jag måste bara få komma igång först.... utformningen måste jag få till allra först, skapa mig en fin banner och lite sånt.
Det här är Lillen. Jag blev tvungen att lägga upp en bild för att se hur det ser ut på bloggen.... och vad passar bäst om inte en liten bild på vår senaste familjemedlem. Han är en 8 årig lakritsmops som nu leker gott med vår bruna labrador Lubbe.

1 kommentar:

  1. Åh, en lakritshund och en chokladhund:-) Kan inte bli bättre!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...