torsdag 13 januari 2011

Dottern

Hej igen
Jag har ju tidigare skrivit att jag gärna för över mina intressen på mina barn och de slukar allt som oftast allt pyssel och pet de också. Vilket är bra, då har vi gemensamma intressen och vi kan sitta i timmar och bara påta tillsammans. Denna bok av Annie Obaachan: 

köpte jag av ett presentkort jag fick av personalen när jag gjorde min sista praktikperiod.
Än så länge har jag inte virkat någonting ur den, även om den är väldigt inspirerande men det har min yngsta dotter, 8-åringen gjort.

Så här fin blev hennes hamster:Hon själv tycker inte om den utan hon tyckte att den såg ut som en gris. Hon är lite som sin mamma, har lite för höga krav på sig själv. Jag tycker den är alldeles underbar! Tänk att min 8 - åring kan virka så bra. Den är fantastiskt, framför allt för att vara den första ammisen av en åttaåring. Nu har hon börjat virka på en födelsedagspresent till sin mormor, ska bli spännande och se om den blir lika bedårande.

Ha de så gott

1 kommentar:

  1. Guud vad söt!<3:D
    Hon är ju jätte duktig!
    Kram Emmy

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...